Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-47%

Samolepljivo LED svetlo sa senzorom pokreta bez struje i baterija

Samolepljivo LED svetlo sa senzorom pokreta – inovativno, ekološki prihvatljivo, i energetski efikasno rešenje za osvetljenje prostora bez potrebe za strujom ili baterijama.

Originalna cena je bila: 1.500 RSD.Trenutna cena je: 799 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Otkrijte novu dimenziju osvetljenja sa našim samolepljivim LED svetlom opremljenim senzorom pokreta. Ovo svetlo nudi idealno rešenje za svakog ko traži praktično, ekološki prihvatljivo, i energetski efikasno osvetljenje. Bilo da se radi o unutrašnjem ili spoljašnjem prostoru, ovo LED svetlo pruža idealnu kombinaciju udobnosti i funkcionalnosti. Ključne Karakteristike:
  • Senzor Pokreta: Integrisani senzor pokreta automatski aktivira svetlo kada detektuje prisustvo, pružajući osvetljenje samo kada je to potrebno.
  • Samolepljiva Montaža: Jednostavna instalacija bez potrebe za alatom ili bušenjem, zahvaljujući samolepljivoj bazi.
  • Energetski Efikasno: Inovativna tehnologija omogućava rad bez struje i baterija, čineći ovo svetlo idealnim izborom za ekološki svesne korisnike.
  • Svestrana Primena: Savršeno za osvetljenje ormara, hodnika, podruma, garaža, i drugih prostorija gde je potrebno dodatno svetlo.
  • Dugotrajno i Pouzdano: Izrađeno od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugovečnost i pouzdanost u svakodnevnoj upotrebi.
Uz naše samolepljivo LED svetlo, postižete optimalno osvetljenje uz minimalan uticaj na okolinu i potrošnju energije. Ovo svetlo je idealno za sve koji cene jednostavnost, funkcionalnost, i održivost. Bez obzira na to da li želite da osvetlite tamne uglove svog doma ili da pružite dodatnu sigurnost prostorima, naše LED svetlo sa senzorom pokreta je savršen izbor.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE