Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-48%

Solarna baštenska baklja

Otkrijte kako solarna baštenska baklja može transformisati vaš eksterijer, pružajući magično osvetljenje i dekoraciju bez dodatnih troškova.

Originalna cena je bila: 2.300 RSD.Trenutna cena je: 1.199 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Solarna Baštenska Baklja: Magija Svetlosti u Vašem Vrtu

Osvetljenje eksterijera nikada nije bilo jednostavnije i magičnije zahvaljujući solarnoj baštenskoj baklji. Solarna baštenska baklja kombinuje estetiku tradicionalnih baklji sa savremenom tehnologijom, nudeći efektno i ekonomično rešenje za osvetljenje vašeg dvorišta, terase, ili bašte.

Specifikacije lampe

  • Snaga sijalice: 3.5W
  • Maksimalna visina lampe iznad površine tla: 60 cm
  • Materijal: Plastika, aluminijum
  • Kapacitet baterije: 2200mAh (3.7V Li-Ion)
  • Dizajn otporan na vodu sa IP65 zaštitom od prodora kiše

Bežična Sloboda i Lakoća Instalacije

Jedna od najvećih prednosti solarne baštenske baklje jeste njena lakoća instalacije. Zahvaljujući solarnom panelu smeštenom na vrhu lampe, svi kablovi su suvišni. Ovo omogućava veliku fleksibilnost pri postavljanju, bilo da želite osvetliti put do vaše kuće, ivice bazena, ili da jednostavno dodate topli sjaj vašoj večernjoj atmosferi. Instalacija je brza i jednostavna – dovoljno je zabosti lampu u zemlju, i voilà, vaš prostor je osvetljen magičnom svetlošću koja imitira pravi plamen.

Solarna baštenska baklja – Tehnologija koja Poštuje Prirodu

Osim što je praktična, solarna baklja je i ekološki osvešten izbor. Koristeći solarnu energiju za punjenje baterije, minimizira se potrošnja električne energije i smanjuju troškovi. Sama lampa opremljena je LED sijalicom koja imitira plamen, pružajući toplo i ugodno svetlo bez rizika i neudobnosti koje prati pravi plamen. Dodatno, integrisani senzor osvetljenja automatski pali i gasi lampu u zavisnosti od količine prirodne svetlosti, što dodatno povećava njenu energetsku efikasnost.

Solarna baštenska baklja je dizajnirana da traje

Nije sve u lepoti i funkcionalnosti – solarna baštenska baklja je dizajnirana tako da odoleva vremenskim uslovima. Sa IP65 nivoom zaštite, ova lampa je vodootporna i izdržljiva, sposobna da izdrži kišu i prskanje bez ikakvih problema. Izrađena od kombinacije plastike i aluminijuma, garantuje dugotrajnost i stabilnost, dok je njena baterija kapaciteta 2200mAh dovoljna da osvetljava vaš prostor tokom celog noćnog perioda. Bilo da organizujete večernju zabavu na otvorenom, ili samo želite da dodate dašak čarolije vašem prostoru, solarna baštenska baklja je idealno rešenje. Njena jednostavnost korišćenja, ekonomičnost, i estetski doprinos čine je savršenim dodatkom svakom eksterijeru. Pridružite se revoluciji u osvetljenju i dozvolite solarnoj baštenskoj baklji da vaš prostor učini zaista magičnim.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE