Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-30%

Kalupi za tortu i kolače – set 3u1

Otkrijte lakoću pečenja sa setom kalupa za tortu i kolače 3u1. Idealni za svaku priliku, jednostavni za upotrebu i održavanje.

Originalna cena je bila: 2.000 RSD.Trenutna cena je: 1.399 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Kalupi za Tortu i Kolače – Set 3u1: Vaš Neophodan Alat za Svako Pečenje

Umetnost pripreme torti i kolača nikada nije bila lakša uz set kalupa za tortu i kolače 3u1. Ovaj set sadrži kalupe različitih oblika i veličina, dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe pri pečenju. Bez obzira da li ste profesionalni poslastičar ili ljubitelj kućnog pečenja, ovaj set će vam omogućiti da svoje ideje pretvorite u stvarnost sa stilom i lakoćom.

Karakteristike Kalupi za tortu i kolače – set 3u1:

  1. Raznovrsnost Oblika:
    • Oblik srca (22cm): Idealno za romantične prilike kao što su venčanja ili godišnjice.
    • Oblik kruga (24cm): Savršen za klasične torte i kolače, odličan za rođendane i okupljanja.
    • Oblik zaobljenog četverougla (26cm): Moderan i višestran, pogodan za sve vrste proslava.
  2. Pomično Dno: Kalupi su opremljeni sa pomičnim dnom koje omogućava lako izvlačenje gotovih kolača, čime se sprečava njihovo lomljenje i oštećenje.
  3. Kvalitetna Izrada: Izrađeni od metala sa zaštitnim premazom, ovi kalupi garantuju dugovečnost i otpornost na habanje, čineći ih pouzdanim izborom za vašu kuhinju.
  4. Lako Za Skladištenje i Čišćenje: Zahvaljujući svom dizajnu, kalupi se lako skladište i ne zauzimaju mnogo prostora. Metalni materijal omogućava jednostavno čišćenje pod tekućom vodom ili u mašini za pranje posuđa.

Prednosti Korišćenja Set Kalupa 3u1:

Ovaj set kalupa nudi fleksibilnost i funkcionalnost za sve vaše pekarske projekte. Pomična dna i kvalitetna izrada osiguravaju da svaki vaš kolač bude savršeno oblikovan i lako izvađen, dok različiti oblici omogućavaju kreativnost u dekoraciji i serviranju.

Zašto Odabrati Ovaj Set Kalupa?

Ako tražite pouzdan, funkcionalan i estetski privlačan set kalupa za pečenje, ne tražite dalje. Ovaj set je idealan za sve koji žele da unaprede svoje veštine u pečenju, garantujući profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE