Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-28%

Multi sklopiva polica (5 nivoa)

Otkrijte kako Multi Sklopiva Polica sa 5 nivoa može transformisati vaš prostor, pružajući optimalnu organizaciju i stil.

Originalna cena je bila: 2.500 RSD.Trenutna cena je: 1.799 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Multi Sklopiva Polica (5 Nivoa) – Savršena za Svaki Prostor

Uvedite red i organizaciju u svoj dom uz Multi Sklopivu Policu sa 5 nivoa. Ova izuzetno praktična polica pruža obilje prostora za odlaganje obuće, knjiga, ukrasnih predmeta i mnogih drugih stvari, čineći je idealnom za svaku sobu u vašem domu.

Glavne Prednosti Multi Sklopive Police:

  • Štedi Prostor: Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ova polica zauzima minimalno mesto u prostoru, pružajući maksimalnu funkcionalnost. Idealna je za male stanove ili kuće sa ograničenim prostorom.
  • Multifunkcionalnost: Ne samo da možete organizovati obuću, već polica služi i kao stalak za izlaganje raznih predmeta, od cveća do knjiga, čineći vaš životni prostor urednijim i organizovanijim.
  • Prenosivost i Kompaktnost: Lako se premešta i prilagođava potrebama različitih prostora kao što su ulazni hodnici, dnevne sobe, spavaće sobe ili balkoni.
  • Čvrsta i Izdržljiva Konstrukcija: Izrađena od debele, visokokvalitetne PP plastike, ova polica garantuje dugotrajnost i stabilnost.
  • Lako Podesiva: Visina polica se može jednostavno prilagoditi vašim potrebama, a sklopivi dizajn omogućava brzo sklapanje i raspakivanje.

Tehničke Specifikacije:

  • Visina: 79 cm
  • Širina: 54 cm
  • Dubina: 27 cm
  • Materijal: Robusna plastika, otporna na različite uslove upotrebe.

Jednostavan za Upotrebu:

Montaža police je veoma jednostavna i ne zahteva dodatne alate, što je čini savršenom za brzu upotrebu. Pored toga, lako se čisti i održava, pružajući dugogodišnju upotrebu bez znakova trošenja.

Zašto Odabrati Ovu Policu?

Bilo da želite da sredite nered u svojoj dnevnoj sobi, optimizujete prostor u spavaćoj sobi ili jednostavno dodate funkcionalni dekorativni element u svoj dom, Multi Sklopiva Polica sa 5 nivoa je idealan izbor. Njena prilagodljivost, trajnost i estetska privlačnost čine je nezaobilaznim delom svakog modernog domaćinstva.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE