Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-40%

Organizator za jaja

Uvedite red u svoj frižider uz Organizator za Jaja. Uštedite prostor i održavajte jaja svežim duže uz naš pouzdan i praktičan proizvod.

Originalna cena je bila: 2.000 RSD.Trenutna cena je: 1.199 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Organizator za Jaja – Optimalno Rješenje za Vaš Frižider

Uvedite red u svoj frižider i učinite ga funkcionalnijim uz Organizator za Jaja, dizajniran da maksimalno iskoristi prostor, dok istovremeno održava vaša jaja svježim i sigurnim. Savršen za domaćinstva koja cijene organizaciju i kvalitet, ovaj organizator je idealan dodatak svakoj kuhinji.

Ključne Prednosti Organizatora za Jaja:

  • Optimalna Organizacija: Ovaj organizator može smjestiti vaša jaja u kompaktnom formatu, uštedjevši do šest puta više prostora u vašem frižideru. Savršeno rješenje za male frižidere ili za domaćinstva koja žele maksimalno iskoristiti svaki centimetar prostora.
  • Svežina Garantovana: Zaboravite na probleme sa pokvarenim jajima. Zahvaljujući pametno dizajniranom prostoru koji omogućava pravilnu cirkulaciju zraka, jaja ostaju sveža duže vremena, čime se produžava njihov rok trajanja.
  • Izdržljiv Materijal: Izrađen od visokokvalitetne plastike koja je otporna na pucanje i lomljenje, ovaj organizator garantuje dugotrajnost i pouzdanost, čineći ga jednom od najizdržljivijih opcija na tržištu.
  • Jednostavno Čišćenje: Lako održavanje je ključno za svaki kuhinjski pribor. Glatke površine ovog organizatora omogućavaju brzo i efikasno čišćenje, što štedi vaše vrijeme i trud.
  • Višenamenska Upotreba: Iako je primarno namenjen za čuvanje jaja, ovaj organizator može se koristiti i za druge namirnice koje zahtevaju uredno skladištenje, poput voća ili povrća koje se čuvaju u frižideru.

Zašto Odabrati Naš Organizator za Jaja?

Neka vaša jaja budu organizovana, sveža i spremna za upotrebu. Osim što ćete uštedeti prostor, doprinećete i većoj higijeni unutar vašeg frižidera. Organizator je idealan za svakoga, od ljubitelja kuvanja do profesionalnih kuvara.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE