Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-50%

3D tapete od cigle (70×77) – 5 Komada

Oplemenite svoj prostor uz naše kvalitetne 3D tapete od cigle. Iskoristite akcijsku ponudu i osvežite svoj dom lako i povoljno!

Originalna cena je bila: 4.000 RSD.Trenutna cena je: 1.999 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

3D tapete od cigle (70×77) – 5 Komada

3D tapete od cigle (70×77) – 5 Komada – Oplemenite Vaš prostor sa našim elegantnim i kvalitetnim. Sa ovim setom od 5 komada dimenzija 70×77 cm, pretvorite svaku sobu u prefinjeni ambijent pun stila i topline.

Luksuzan Izgled

Uz 3D tapete od cigle, Vaša soba će dobiti luksuzan izgled bez obzira na to da li želite da osvežite dnevni boravak, spavaću sobu ili radni prostor. Ove tapete pružaju autentičan izgled cigli, stvarajući iluziju dubine i teksture, što dodaje sofisticiranost i toplinu Vašem prostoru.

Široka Primena

Nema ograničenja u primeni naših 3D tapeta od cigle. Postavite ih na zidove u kafiću, dnevnoj sobi, kuhinji ili čak na zid iza televizora da biste stvorili moderan i atraktivan ambijent. Takođe, ove tapete su odlično rešenje za prekrivanje oštećenih ili neujednačenih zidova, dajući im novi izgled i svežinu.

Lako Instaliranje 3D tapete od cigle – 5 Komada

Sa našim 3D tapetama od cigle, proces instaliranja je jednostavan i brz. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu i praktičnom dizajnu, tapete se lako postavljaju na bilo koju površinu. Samo odlepite pozadinski deo tapete i precizno je postavite na željeni zid.

Jednostavno Dekorisanje

Kombinujte naše 3D tapete od cigle sa drugim dekorativnim elementima kako biste postigli željeni izgled Vašeg prostora. Budući da su tapete izrađene od materijala koji omogućava jednostavno sečenje i oblikovanje, Vaše kreativne ideje lako možete pretvoriti u stvarnost.

Tehničke Informacije

Naše 3D tapete od cigle izrađene su od visokokvalitetne PE pene, garantujući dugotrajnost i otpornost na oštećenja. Svaka tapeta ima dimenzije 70×77 cm, sa debljinom od 4mm. U pakovanju se nalazi 5 tapeta, što Vam omogućava pokrivanje većih površina bez problema. Iskoristite ovu sjajnu priliku da svoj dom učinite još lepšim i atraktivnijim uz naše 3D tapete od cigle. Nabavite ih već danas i transformišite svoj prostor sa stilom i elegancijom!

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE