Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-50%

Silikonski poklopci za svežu hranu

Otkrijte silikonske poklopce za svežu hranu koji čuvaju svežinu namirnica, sprečavaju prosipanje i pomažu u očuvanju životne sredine. Savršeni za svaku kuhinju!

Dimenzije:

  1. 6.5 cm (rastegljiv do 9 cm)
  2. 9.5 cm (rastegljiv do 13 cm)
  3. 11.5 cm (rastegljiv do 15 cm)
  4. 14.5 cm (rastegljiv do 20 cm)
  5. 16.5 cm (rastegljiv do 23 cm)
  6. 21 cm (rastegljiv do 28 cm)

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Silikonski poklopci za svežu hranu: Dugotrajna svežina i ekološka rešenja za vašu kuhinju

U današnjem vremenu, očuvanje svežine hrane i smanjenje otpada postali su ključni prioriteti u domaćinstvima širom sveta. Silikonski poklopci za svežu hranu predstavljaju savršeno rešenje koje kombinuje ekološku svest i praktičnost. Ovi inovativni poklopci su dizajnirani da čuvaju vaše namirnice svežim, eliminišu potrebu za jednokratnim plastičnim folijama i štite vašu hranu od isušivanja i kvarenja.

Zaboravite na isušenu ili pokvarenu hranu

Koliko puta vam se desilo da izbacite hranu jer se pokvarila ili osušila u frižideru? Sa silikonskim poklopcima, vaša hrana će ostati sveža kao da ste je tek doneli iz prodavnice. Vakumski efekat koji ovi poklopci stvaraju čuva svežinu i sprečava prosipanje, čime produžavaju vek trajanja vaših namirnica.

Instant posuda za hranu

Pretvorite bilo koju činiju ili posudu u kutiju za užinu! Ovi rastegljivi poklopci su toliko fleksibilni da se prilagođavaju različitim oblicima i veličinama posuda, omogućavajući vam da u trenutku dobijete hermetički zatvorenu posudu za hranu.

Bezbedan za hranu

Silikonski poklopci su izrađeni od visokokvalitetnog silikona koji je bezbedan za hranu. Možete ih staviti direktno na vaše omiljeno voće ili povrće, bez straha da će promeniti ukus ili kvalitet namirnica.

Ekološke

Ovi poklopci eliminišu potrebu za jednokratnim plastičnim folijama koje zagađuju životnu sredinu. Njihovom upotrebom doprinosite očuvanju planeta i smanjenju plastičnog otpada. Dugotrajni su i mogu se koristiti više puta, što ih čini ekonomičnim i ekološki prihvatljivim rešenjem.

Zašto biste bacali ostatke hrane?

Silikonski poklopci čuvaju svežinu vaše hrane i sprečavaju da bespotrebno bacate namirnice. Time ne samo da doprinosite očuvanju hrane, već i štedite novac. Svaki obrok može ostati svež i ukusan duže, zahvaljujući ovim inovativnim poklopcima.

6 različitih veličina

Ovi poklopci dolaze u šest različitih veličina, što ih čini veoma kompatibilnim sa posudama raznih oblika i dimenzija. Bez obzira na to da li koristite male činije ili velike posude, sigurno ćete pronaći odgovarajuću veličinu.

Izuzetno izdržljivi

Silikonski poklopci su otporni na sve temperature, što znači da ih možete koristiti u frižideru, mikrotalasnoj pećnici ili ih jednostavno oprati u mašini za sudove. Njihova izdržljivost garantuje dug vek trajanja, pa nećete morati često da ih menjate.

Jako dugotrajni

Zaboravite na skupe plastične folije koje morate kupovati svakih nekoliko dana. Ovi silikonski poklopci su izuzetno dugotrajni i izdržljivi, što znači da ćete dugoročno gledano uštedeti novac i smanjiti svoj ekološki otisak.

Čuvaju hranu svežom

Vakum koji ovi poklopci stvaraju sprečava da se vaša hrana pokvari, kao i da se prospe. Ovo je posebno korisno za tečne namirnice ili ostatke hrane koje želite da sačuvate za kasnije.

Silikonski poklopci za svežu hranu

Uživajte u vašoj hrani uz svežinu kao prvog dana! Ovi silikonski poklopci omogućavaju vam da ne brinete o kvarenju hrane. Jednostavno ih stavite na posudu i vaša hrana će biti spremna kad god to poželite.

Dodatne informacije o proizvodu

Karakteristike:

  • Materijal: Silikon

Paket sadrži:

  • 12 x Rastegljivi silikonski poklopci

Dimenzije:

  1. 6.5 cm (rastegljiv do 9 cm)
  2. 9.5 cm (rastegljiv do 13 cm)
  3. 11.5 cm (rastegljiv do 15 cm)
  4. 14.5 cm (rastegljiv do 20 cm)
  5. 16.5 cm (rastegljiv do 23 cm)
  6. 21 cm (rastegljiv do 28 cm)

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE