Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-30%

Grejač voska Pro Wax 100

Otkrijte Grejač voska Pro Wax 100 za savršene tretmane kod kuće. Sa kapacitetom od 400 ml i podesivom temperaturom, uživajte u lakoći i udobnosti uklanjanja dlaka.

Karakteristike Grejača voska Pro Wax 100

  • Kapacitet: 400 ml
  • Snaga: 100W
  • Materijal: ABS + aluminijum
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Kompaktne veličine za jednostavan prenos

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Grejač voska Pro Wax 100: Savršen tretman kod kuće

U današnjem ubrzanom svetu, pronaći vreme za sebe može biti pravi izazov. Kupite Grejač voska Pro Wax 100 i možete uživati u profesionalnim tretmanima uklanjanja dlaka iz udobnosti svog doma, bez potrebe za zakazivanjem termina ili plaćanjem skupih usluga u salonima.

Profesionalni tretmani kod kuće

Priuštite sebi luksuzne tretmane uklanjanja dlaka kod kuće. Grejač voska dizajniran je tako da omogući lako i brzo topljenje voska, pružajući vam rezultate kao iz profesionalnog salona. Sada možete uživati u glatkoj koži bez napuštanja doma.

Širok raspon temperature

Zahvaljujući rasponu od blage, preko srednje, do visoke temperature, Pro Wax 100 može otopiti do 400 ml mekog ili tvrdog voska. Ovo vam omogućava da prilagodite temperaturu prema svojim potrebama, obezbeđujući siguran i efektivan tretman bez rizika od neželjenih opekotina.

Vosak u granulama za toplu depilaciju – 400g

U ponudi imamo više vrsta voska u granulama, prilagođenih različitim potrebama i tipovima kože. Ove granule su dizajnirane da se lako tope i pružaju jednostavnu i efektivnu depilaciju.

Jednostavno čišćenje i održavanje

Metoda čišćenja Grejača voska Pro Wax 100 je izuzetno jednostavna. Nakon svake upotrebe, dovoljno je ukloniti aluminijumsku posudu i obrisati ostatke voska maramicom. Kada se grejač potpuno ohladi, možete ga odložiti do sledeće upotrebe. Ovaj proces čini održavanje vašeg uređaja lakim i bez napora.

Kompaktna i prenosiva veličina

Jedna od glavnih prednosti Pro Wax 100 grejača je njegova kompaktna veličina, što ga čini izuzetno prenosivim. Bez obzira da li idete na letovanje, zimovanje ili duži odmor, lako možete poneti ovaj grejač sa sobom i uživati u glatkoj koži gde god da se nalazite.

Savršen za sve vrste voska

Grejač voska Pro Wax 100 je univerzalan i može topiti sve vrste voska, uključujući mekane, tvrde i pelete voskove. Ova svestranost vam omogućava da koristite omiljeni vosak bez obzira na njegovu vrstu, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost u vašim tretmanima.

Ušteda vremena i novca

Sa Pro Wax 100, nema više čekanja u redovima ili plaćanja skupih usluga uklanjanja dlaka. Investirajte u ovaj grejač i uživajte u dugoročnim uštedama, jer ćete moći da obavljate tretmane kod kuće, kada god vam odgovara.

Karakteristike Grejača voska Pro Wax 100

  • Kapacitet: 400 ml
  • Snaga: 100W
  • Materijal: ABS + aluminijum
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Kompaktne veličine za jednostavan prenos

Komplet sadrži sve što vam je potrebno

Uz Grejač voska Pro Wax 100, dobijate sve što vam je potrebno za početak korišćenja. Komplet sadrži:
  • Grejač voska Pro Wax 100
  • Aluminijumsku posudu
  • Uputstvo za upotrebu
U zaključku, Pro Wax 100 je savršen alat za sve koji žele profesionalne rezultate uklanjanja dlaka kod kuće. Sa svojim širokim rasponom temperature, jednostavnim čišćenjem i kompaktnim dizajnom, ovaj grejač je idealan za sve vaše potrebe. Kupite Pro Wax 100 po niskoj ceni i uživajte u glatkoj koži svaki dan!

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE