Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-32%

Turpija za pete i stopala električna

Otkrijte električnu turpiju za pete i stopala. Efikasno uklanjanje tvrde kože za glatka stopala. Kupite sada po niskoj ceni!

  • Dimenzije: Kompaktna veličina, lako prenosiva.
  • Napajanje: Punjiva baterija sa USB kablom za punjenje.
  • Bezbednost: Sigurnosni prekidač osigurava bezbednu upotrebu.

Originalna cena je bila: 2.200 RSD.Trenutna cena je: 1.499 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Električna turpija za pete i stopala: Savršena nega u udobnosti vašeg doma

Električna turpija za pete i stopala je idealno rešenje za sve koji žele da brzo i efikasno uklone tvrdu i zadebljanu kožu sa svojih stopala. Sa dijamantskim kristalima i moćnim rotirajućim glavama, ova turpija će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Zašto odabrati električnu turpiju za pete i stopala?

Efikasno uklanjanje tvrde kože: Uklonite zadebljanu kožu sa pete i drugih delova stopala za samo nekoliko minuta koristeći ovu nežnu ali moćnu električnu turpiju. Dijamantski kristali čine uklanjanje tvrde kože još efikasnijim, ostavljajući vaša stopala glatkim i mekim. Bez prašine i nereda: Vakuum patent skuplja sve otpatke unutar uređaja, čime se eliminiše nered i olakšava čišćenje. Uređaj ima ergonomsku ručku koja omogućava udobnu upotrebu i lako rukovanje. Jednostavna upotreba: Električna turpija za pete i stopala je jednostavna za upotrebu. Sa mikro granulama i dijamantskim kristalima, brzo i jednostavno uklanja tvrdu, beživotnu kožu pilingom stopala kroz nežno i sigurno rotirajuće dejstvo.

Prednosti korišćenja električne turpije za pete i stopala

  • Profesionalni rezultati kod kuće: Postignite sjajna stopala bez potrebe za posetom salonu. Električna turpija omogućava lako uklanjanje tvrde kože, pružajući vam glatka i meka stopala nakon samo jedne upotrebe.
  • Sigurna upotreba: Zašto rizikovati povrede starim strugačima ili hemikalijama za uklanjanje žuljeva kada možete koristiti našu električnu turpiju koja je sigurna i efikasna?
  • Ugrađeni usisivač: Ugrađeni usisivač skuplja otpatke, eliminišući nered i čineći čišćenje jednostavnim. Ovaj praktičan uređaj ima sigurnosni prekidač koji osigurava bezbednost tokom upotrebe.
  • Punjenje i napajanje preko USB-a: Punjiva baterija omogućava do sat vremena moćne upotrebe sa jednim punjenjem. Vremenom štedite novac jer nema potrebe za zamenom baterija.
  • Pogodna za vlažnu i suvu kožu: Možete je koristiti na vlažnoj ili suvoj koži, prilagođavajući brzinu prema vašim potrebama. Dolazi sa dodatnom rezervnom glavom turpije za ektra grubu kožu i glavom za nežno piling suve, ljuskave kože na stopalima i potkolenicama.

Kako koristiti električnu turpiju za pete i stopala?

  1. Priprema: Uključite uređaj i nežno pritisnite na deo stopala sa tvrdom kožom.
  2. Rotacija: Pustite da rotirajuća glava sa dijamantskim kristalima nežno uklanja tvrdu kožu.
  3. Čišćenje: Nakon upotrebe, jednostavno ispraznite usisivač i obrišite uređaj.

Karakteristike proizvoda

  • Dimenzije: Kompaktna veličina, lako prenosiva.
  • Napajanje: Punjiva baterija sa USB kablom za punjenje.
  • Bezbednost: Sigurnosni prekidač osigurava bezbednu upotrebu.
Investirajte u električnu turpiju za pete i stopala i uživajte u glatkim i mekim stopalima svakog dana. Sa inovativnim dizajnom i moćnim performansama, ova turpija je idealan alat za svakoga ko želi profesionalnu negu stopala kod kuće. Kupite sada i doživite razliku!

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE