Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-30%

Zvezdano nebo za auto sa 3 moda rada

Stvorite magičnu atmosferu u svom vozilu sa zvezdanim nebom za auto sa 3 moda rada. Uživajte u jedinstvenom iskustvu uz režime disanja, treptanja i glasovnog upravljanja. Nabavite sada!

  • Materijal: Aluminijumska legura + ABS
  • Napajanje: USB
  • Podesivost: 360 stepeni
  • Režimi rada: Režim disanja, režim treptanja, režim glasovnog upravljanja

Originalna cena je bila: 2.000 RSD.Trenutna cena je: 1.399 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Zvezdano Nebo za Auto sa 3 Moda Rada – Magična Atmosfera u Vašem Vozilu

Zvezdano nebo za auto sa 3 moda rada – Uživajte u jedinstvenom iskustvu vožnje! Ovaj inovativni projektor stvara očaravajuću atmosferu u vašem vozilu, omogućavajući vam da se opustite i uživate u vožnji kao nikada pre.

Ključne Karakteristike

1. Tri Moda Rada za Savršeno Prilagođavanje

Naš projektor zvezdanog neba dolazi sa tri različita moda rada koji vam omogućavaju da prilagodite atmosferu u vašem vozilu prema vašem raspoloženju:
  • Režim disanja: Svetlo zvezdanog neba neprestano svetli i tamni, stvarajući postepeni efekat disanja koji je umirujući i opuštajući.
  • Režim treptanja: Svetlo projektora svetli u sporim bljeskovima, stvarajući čarobni efekat treperenja koji je savršen za romantične večeri ili zabavu.
  • Režim glasovnog upravljanja: Svetlo projektora se menja i treperi u ritmu muzike, savršeno za dinamične vožnje sa vašim omiljenim pesmama.

2. Ugrađeni Senzor Zvuka

Ovaj projektor je opremljen senzorom zvuka koji omogućava svetlu da prati ritam muzike. Bez obzira na to da li slušate brzu ili sporu muziku, svetlo će se prilagoditi ritmu i stvoriti jedinstvenu atmosferu u vašem vozilu.

3. USB Plug and Play

Jednostavno priključite projektor u USB port vašeg vozila i uživajte u zvezdanom nebu u samo nekoliko sekundi. USB kabl je podesiv za 360 stepeni, omogućavajući vam da lako postavite svetlo prema vašim željama.

4. Kvalitetni Materijali

Izrađen od aluminijumske legure i ABS plastike, ovaj projektor je izdržljiv i dugotrajan. Kombinacija visokokvalitetnih materijala osigurava da će vaš projektor zvezdanog neba trajati godinama.

Tehničke Specifikacije

  • Materijal: Aluminijumska legura + ABS
  • Napajanje: USB
  • Podesivost: 360 stepeni
  • Režimi rada: Režim disanja, režim treptanja, režim glasovnog upravljanja

Zašto Odabrati Naš Projektor Zvezdanog Neba?

Naš projektor zvezdanog neba za auto nije samo dekorativan, već i funkcionalan. Uz tri različita režima rada, možete stvoriti savršenu atmosferu za svaku priliku – bilo da se radi o opuštajućoj vožnji kući, romantičnom izlasku, ili zabavnoj večeri sa prijateljima.

Kako Koristiti Projektor?

  1. Priključite u USB: Jednostavno priključite projektor u USB port vašeg automobila.
  2. Odaberite Režim: Pomoću prekidača odaberite jedan od tri režima rada – disanje, treptanje ili glasovno upravljanje.
  3. Uživajte: Podesite kabl prema vašim željama i uživajte u magičnoj atmosferi koju projektor stvara.
Pretvorite svoje vozilo u magičnu oazu sa našim zvezdanim nebom za auto sa 3 moda rada. Ovaj inovativni projektor donosi zvezde u vaš automobil, omogućavajući vam da uživate u jedinstvenom iskustvu vožnje. Nabavite ga sada i doživite vožnju kao nikada pre!

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE