Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-36%

Trake za rastezanje i vežbanje – Home GYM

Otkrijte prednosti traka za rastezanje i vežbanje – Home GYM! Savršene za kućni trening, sa pet različitih traka i dodacima.

  • Žuta traka: 10lb (5lb po strani)
  • Zelena traka: 15lb (7.5lb po strani)
  • Crvena traka: 20lb (10lb po strani)
  • Plava traka: 25lb (12.5lb po strani)
  • Crna traka: 30lb (15lb po strani)

Originalna cena je bila: 2.500 RSD.Trenutna cena je: 1.599 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Trake za rastezanje i vežbanje – Home GYM: Snaga i fleksibilnost u vašem domu

U savremenom svetu gde je briga o zdravlju i fizičkoj kondiciji sve važnija, trake za rastezanje i vežbanje – Home GYM pružaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe za treningom kod kuće. Ovaj set je dizajniran da vam omogući kvalitetan trening bez potrebe za teretanom, koristeći trake različitih nivoa otpora kako biste postigli željene rezultate.

Sve što vam je potrebno za kompletan trening

Naš set traka za vežbanje otpora dolazi sa 5 traka različitih otpora, 2 ručke, 2 kaiša za gležnjeve, sidrenim vratima od pene, uputstvom za upotrebu i praktičnom putnom torbom. Sve trake su dizajnirane da budu izdržljive i pružaju optimalan otpor tokom vežbanja, omogućavajući vam da prilagodite intenzitet treninga vašim potrebama.

Različiti nivoi otpora

Trake za rastezanje i vežbanje imaju različite nivoe otpora, što vam omogućava da prilagodite vežbanje vašem nivou kondicije. Set uključuje:
  • Žuta traka: 10lb (5lb po strani)
  • Zelena traka: 15lb (7.5lb po strani)
  • Crvena traka: 20lb (10lb po strani)
  • Plava traka: 25lb (12.5lb po strani)
  • Crna traka: 30lb (15lb po strani)
Ove trake pružaju širok spektar opcija za trening, od lakših vežbi za početnike do intenzivnijih za napredne vežbače.

Bezbednost i trajnost

Bezbednost je naš prioritet. Važno je osigurati da se trake pravilno pregledaju pre svake upotrebe kako bi se izbegli rizici od pucanja ili loma. Trake treba rastegnuti u dužini do tri puta većoj od njihove normalne dužine i ne bi trebalo da se istežu duže od četiri do pet puta tokom dužeg perioda. Nakon korišćenja, trake treba očistiti vlažnim papirnim peškirom kako bi se uklonili strani predmeti ili oštrice. Sve trake treba čuvati podalje od direktne sunčeve svetlosti i u priloženoj putnoj torbi kako bi se produžila njihova trajnost.

Jednostavna upotreba i prenosivost

Jedna od najvećih prednosti traka za rastezanje i vežbanje je njihova prenosivost i jednostavnost upotrebe. Bez obzira da li trenirate kod kuće, na putovanju ili na odmoru, ovaj set možete lako poneti sa sobom. Praktična putna torba omogućava vam da organizujete i skladištite trake i dodatke na jednom mestu, spremne za upotrebu kada god vam zatrebaju. Investirajte u set traka za rastezanje i vežbanje – Home GYM i unapredite svoj kućni trening. Sa različitim nivoima otpora, bezbednim i izdržljivim materijalima, ovaj set je idealan za sve koji žele da ostanu u formi bez potrebe za teretanom. Nabavite svoj set danas i uživajte u efikasnom i prilagodljivom treningu u udobnosti svog doma.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE