Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-41%

Prskalice za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama

Održavajte svoju baštu savršeno zalivenu uz prskalice za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama. Efikasno i precizno zalivanje po povoljnoj ceni!

  • Materijal: ABS+PVC – Izdržljiv i dugotrajan materijal za dugovečnu upotrebu.
  • Broj mlaznica: 12 moćnih mlaznica – Za ravnomerno i efikasno zalivanje.
  • Veličina: 9 cm x 10 cm – Kompaktna veličina koja se lako uklapa u svaki prostor.

Originalna cena je bila: 1.700 RSD.Trenutna cena je: 999 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Prskalice za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama – Efikasno zalivanje i osveženje za vašu baštu

Naše prskalice za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama su neophodan alat za sve ljubitelje uređenih bašti i travnjaka. Ove inovativne prskalice omogućavaju vam da jednostavno i efikasno zalivate svoj vrt, cveće, povrće i travnjak, pružajući im optimalnu negu i osveženje.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: ABS+PVC – Izdržljiv i dugotrajan materijal za dugovečnu upotrebu.
  • Broj mlaznica: 12 moćnih mlaznica – Za ravnomerno i efikasno zalivanje.
  • Veličina: 9 cm x 10 cm – Kompaktna veličina koja se lako uklapa u svaki prostor.

Prednosti korišćenja prskalica za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama

Ono što ovu prskalicu čini posebnom su njene fleksibilne mlaznice. Možete prilagoditi mlaznice i pravac prskanja kako biste precizno zalili svako područje u vašoj bašti. Fleksibilnost u dizajnu vam omogućava da lako prskate i teže dostupna mesta bez napora. Svaka mlaznica se može individualno podešavati, što vam omogućava precizno usmeravanje vode tamo gde je najpotrebnije.

Ekonomična i ekološka upotreba

Osim što štedi vaše vreme i energiju, ova prskalica je ekonomična u upotrebi vode. Precizno usmereni mlazevi smanjuju rasipanje vode i obezbeđuju da svaka kap dođe tamo gde je potrebna. Ovaj efikasan sistem zalivanja pomaže vam da očuvate resurse i smanjite troškove vode, a vaša bašta će uvek biti zelena i zdrava.

Jednostavna instalacija i upotreba

Naše prskalice su dizajnirane za jednostavno povezivanje sa standardnim crevom za vodu. Instalacija je brza i laka, bez potrebe za specijalnim alatima ili komplikovanim postavkama. Samo povežite prskalicu sa crevom, postavite je na željeno mesto u bašti i uživajte u ravnomernom zalivanju. Fleksibilne mlaznice omogućavaju vam da lako prilagodite zalivanje različitim biljkama i površinama. Uzmite kontrolu nad zalijevanjem i osveženjem vaše bašte uz naše prskalice za travnjak i baštu sa fleksibilnim mlaznicama. Očuvajte svoj vrt i travnjak u najboljem mogućem stanju uz minimalan napor. Ove prskalice su savršene za sve vrste bašta, bez obzira na njihovu veličinu ili tip biljaka koje gajite. Investirajte u kvalitetan alat koji će vam pomoći da vaša bašta bude zelena, zdrava i lepo održavana. Nabavite svoje prskalice danas i uživajte u savršenom zalivanju vaše bašte!

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE