Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-45%

Digitalni sigurnosni sef sa 2 ključa i šifrom

Digitalni sigurnosni sef sa 2 ključa i šifrom – kombinacija praktičnosti i bezbednosti. Dvostruki sistem zaključavanja. Prostran unutrašnji prostor za dragocenosti. Izdržljiv i kompaktan dizajn. Zaštitite svoje vrednosti uz naš sigurnosni sef.

Originalna cena je bila: 5.500 RSD.Trenutna cena je: 2.999 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Naš digitalni sigurnosni sef sa 2 ključa i šifrom je neprocenjiv dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru kada je u pitanju čuvanje vaših dragocenosti i važnih dokumenata. Ovaj moderni sef kombinuje sigurnost, praktičnost i jednostavnu upotrebu kako biste se osećali potpuno zaštićeno.
  • Sef elektronski sa  2 ključa
  • Elektronska sigurnosna brava sa kombinacijom
  • Otvaranje u hitnim slučajevima (zaboravljena šifra, prazne baterije. . . ) sa dva ključa u paketu
  • Sa unutrašnje strane sefa izbušene rupe za pričvršćivanje u podlogu (šrafovi i tiplovi nisu u paketu)
  • Spoljne dimenzije: 23cmx17cmx17cm
Sef dolazi sa dvostrukim sistemom zaključavanja – digitalnim brojčanim kodom i dvema sigurnosnim ključevima. Ovo vam omogućava više opcija za pristup sefu, čineći ga izuzetno sigurnim i praktičnim. Možete postaviti personaliziranu šifru koja vam je laka za pamćenje i koja će osigurati samo vama pristup vašim dragocenostima. Unutar sefa, pronaći ćete dovoljno prostora za čuvanje nakita, gotovine, vrednih dokumenata i drugih dragocenosti. Sef je izrađen od izdržljivih materijala i poseduje čelične šarke, što ga čini otpornim na pokušaje provalnika. Njegov kompaktan dizajn omogućava vam da ga postavite u ormar, fioku ili bilo koji drugi skriveni kutak, čineći ga savršenim zaštitanim mestom za vaše vrednosti. Bilo da ga koristite kod kuće ili u poslovnom prostoru, ovaj digitalni sigurnosni sef će vam pružiti mir i sigurnost. Investirajte u svoju bezbednost i zaštitite svoje dragocenosti uz naš digitalni sigurnosni sef sa 2 ključa i šifrom. Zaštita nikada nije bila lakša i sigurnija.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE