Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-30%

Ljuljaška gnezdo

Ljuljaška gnezdo pruža udobnost i zabavu kako za odrasle tako i za decu. Izdržljiva, laka za montažu, savršena dopuna svakom prostoru.

Originalna cena je bila: 5.000 RSD.Trenutna cena je: 3.499 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

U potrazi za savršenim mestom za opuštanje ili zabavu u vašem domu ili vrtu? Ljuljaška gnezdo predstavlja idealno rešenje koje spaja udobnost, stil i zabavu za celu porodicu. Ova jedinstvena ljuljaška, koja se može lako zakačiti u bašti, na drvetu, ili čak u sobi, donosi ne samo mesto za odmor, već i beskrajne trenutke zabave i sreće.

Ljuljaška gnezdo – glavne karateristike

  • Dimenzije i Nosivost: Sa dimenzijama od 80 x 140 cm i nosivosti do 150 kg, ova ljuljaška je dovoljno prostrana za udobno opuštanje, a dovoljno čvrsta da podrži i odrasle i decu.
  • Kvalitetna Izrada: Izrađena od metalne konstrukcije i pletenog kanapa, ljuljaška je dizajnirana da traje. Metalne alke na vrhu omogućavaju lako kačenje i sigurnost prilikom korišćenja.
  • Svestranost: Bez obzira na to da li tražite idealno mesto za čitanje knjige, opuštanje uz šoljicu kafe ili zabavu za vaše najmlađe, ljuljaška se savršeno uklapa u svaki ambijent.
  • Dostupne Boje: Sa opcijama boja koje uključuju krem, crnu i sivu, lako možete pronaći model koji se uklapa u estetiku vašeg prostora.
  • Jednostavna Montaža: Ljuljaška je dizajnirana tako da omogućava brzu i laku montažu, što znači da možete uživati u njoj odmah nakon postavljanja.
Neka Ljuljaška gnezdo postane vaše novo omiljeno mesto za opuštanje ili centar zabave za vašu decu. Ova ljuljaška nije samo funkcionalna, već i doprinosi estetici vašeg prostora, nudeći udobnost, stil i nezaboravne trenutke opuštanja i igre. Ne propustite priliku da unesete malo magije u vaš dom ili vrt. Nabavite svoju Ljuljašku gnezdo danas i stvorite savršeno mesto za beg od svakodnevnice.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE