Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-34%

Podloga za miš i tastaturu RGB Extreme PRO

Podloga za miš i tastaturu RGB Extreme PRO sa velikim dimenzijama i RGB osvetljenjem pruža vrhunsko iskustvo igranja i rada.

  • Velike dimenzije: 80 x 30 cm za dovoljno prostora
  • RGB osvetljenje: 7 boja i 5 efekata za prilagodljivo osvetljenje
  • Mikrofiber površina: Glatka i precizna za optimalnu kontrolu miša
  • Vodootporna: Lako čišćenje i dugotrajna upotreba
  • Plug & play: Jednostavna instalacija bez drajvera
  • Dodirna kontrola: Brzo menjanje režima osvetljenja

Originalna cena je bila: 3.500 RSD.Trenutna cena je: 2.299 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Podloga za miš i tastaturu RGB Extreme PRO

Podloga za miš i tastaturu RGB Extreme PRO je sizajnirana da pruži vrhunsko iskustvo, ova podloga kombinuje visokokvalitetne materijale i napredne funkcije koje će unaprediti vaš rad i igru.

Karakteristike proizvoda

Luksuzne dimenzije i RGB osvetljenje

Sa dimenzijama od 80 x 30 cm, podloga RGB Extreme PRO pruža dovoljno prostora za sve vrste tastatura i miševa. Njen RGB sistem osvetljenja nudi 7 boja i 5 različitih efekata, koje možete lako menjati dodirnim tasterima. Ova karakteristika stvara jedinstveno i impresivno okruženje za igranje ili rad.

Materijal visokog kvaliteta

Izrađena od ultrafinog mikrovlakna, ova podloga ima glatku površinu koja omogućava preciznu navigaciju miša. Površina je optimizovana za brzinu i kontrolu, što je čini idealnom za profesionalne igrače i sve one koji zahtevaju preciznost u radu. Gumena baza osigurava da podloga ostane stabilna na vašem stolu, čak i tokom najintenzivnijih trenutaka.

Vodootporna i lako održavanje

Vodootporna površina podloge omogućava lako čišćenje, čime se sprečava oštećenje od prosutih pića ili drugih nezgoda. Ova funkcija produžava vek trajanja podloge i održava je u savršenom stanju, čak i uz svakodnevnu upotrebu.

Specifikacije

  • Tip proizvoda: Velika podloga sa RGB osvetljenjem
  • Materijal: Ultrafina vlakna
  • Dimenzije: 80 x 30 cm
  • Karakteristike: 7 RGB boja i 5 RGB efekata
  • Kontrola: Dodirna kontrola
  • Napajanje: USB 5V – 100mA
  • Dužina kabla: 1.8m pleteni kabl

Prednosti korišćenja RGB Extreme PRO podloge

Prostor za sve vaše potrebe

Bilo da koristite ovu podlogu za igranje ili rad, luksuzne dimenzije od 80 x 30 cm pružaju dovoljno prostora za sve vaše uređaje. Savršena je za velike tastature i miševe, omogućavajući vam da se slobodno krećete bez ograničenja.

Jednostavna upotreba i instalacija

Podloga je plug & play, što znači da nema potrebe za dodatnim drajverima. Jednostavno je povežite putem USB-a i uživajte u svim njenim funkcijama. Dodirna kontrola omogućava brzo i lako menjanje režima osvetljenja.

Estetski i funkcionalni dodatak

RGB osvetljenje ne samo da dodaje vizuelnu privlačnost vašem radnom prostoru, već i doprinosi boljoj vidljivosti i koncentraciji tokom igranja ili rada. Sa različitim bojama i efektima, možete prilagoditi osvetljenje prema vašem raspoloženju i potrebama. Podloga za miš i tastaturu RGB Extreme PRO je savršen dodatak za sve koji žele vrhunsko iskustvo u igranju ili radu. Sa svojim visokokvalitetnim materijalima, luksuznim dimenzijama i naprednim RGB osvetljenjem, ova podloga će zadovoljiti sve vaše potrebe i unaprediti vašu produktivnost i uživanje.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE