Za porudžbine preko 3.000 RSD BESPLATNA DOSTAVA! BESPLATNA DOSTAVA!

Pomoć pri kupovini: 0616737679

Sigurna kupovina

-20%

Sekač sireva i salama sa žicom

Uživajte u preciznom i jednostavnom sečenju sireva i salama sa našim sekačem sa žicom. Idealno za ljubitelje kačkavalja i svečane poklone.

    i>Materijal: Nerđajući čelik

    • Dimenzije podloge: 21 cm x 13 cm
    • Dimenzije držača: 21 cm x 10 cm
    • Dodatne karakteristike: Praktično, izdržljivo i kvalitetno, neklizajuća podloga, oštro sečivo, jednostavno za upotrebu i održavanje.

Originalna cena je bila: 2.000 RSD.Trenutna cena je: 1.599 RSD.

Podelite sa prijateljima i porodicom

Niske cene i savršena usluga

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 3.000 RSD

Sekač Sireva i Salama sa Žicom: Preciznost i Jednostavnost u Svakom Rezu

Sekač sireva i salama sa žicom – Ljubitelji sireva, posebno kačkavalja, obradovaće se ovim specijalnim rezačem sira! Sa lakoćom i bez muke, isecite sir ili salamu na podjednake delove. Ovaj proizvod je savršen dodatak za svaki dom, pružajući vam mogućnost da sami kreirate savršeno tanke listiće sira ili salame bez čekanja u dugim redovima u prodavnici.

Karakteristike i Prednosti

1. Izdržljiva Žica od Nerđajućeg Čelika

Žica od nerđajućeg čelika je jaka, oštra i izdržljiva, lako seče kroz tvrde i meke sireve. Njena dugotrajnost garantuje da će vam sekač služiti dugi niz godina bez gubitka efikasnosti.

2. Jednostavan za Upotrebu i Rukovanje

Jednostavan za upotrebu i rukovanje, sekač dolazi sa udobnom ručkom koja omogućava lako sečenje. Baza je idealne veličine za standardne sireve, pružajući stabilnost i sigurnost tokom upotrebe.

3. Precizno Sečenje

Sa ovim sekačem, možete jednostavno staviti sir na ploču, podesiti naspram sečiva i povući dršku. Za nekoliko sekundi, sir je savršeno isečen na željenu debljinu, spreman za posluživanje.

4. Višenamenski

Ovaj sekač nije namenjen samo za sir. Pogodan je za sečenje kačkavalja, putera, salame, voća i povrća. Njegova svestranost ga čini nezamenljivim alatom u svakoj kuhinji.

5. Savršen Poklon

Može biti savršen poklon za praznike, rođendane, slavu, ili bilo koju drugu posebnu priliku. Praktičan i elegantan, ovaj sekač će oduševiti svakog ljubitelja kuhinje.

Tehničke Informacije

  • Materijal: Nerđajući čelik
  • Dimenzije podloge: 21 cm x 13 cm
  • Dimenzije držača: 21 cm x 10 cm
  • Dodatne karakteristike: Praktično, izdržljivo i kvalitetno, neklizajuća podloga, oštro sečivo, jednostavno za upotrebu i održavanje.
Sa našim sekačem sireva i salama sa žicom, postizanje precizno isečenih delova nikada nije bilo jednostavnije. Njegova izdržljivost, jednostavnost upotrebe i svestranost čine ga savršenim dodatkom svakoj kuhinji. Uživajte u savršeno isečenom siru, salami, puteru, voću i povrću, i učinite svaki obrok posebnim.

DA LI VAM MOŽDA TREBA I OVO?

NAJPRODAVANIJE